TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Devetogodišnji Mateja napisao priču za novu epizodu „Bontonike“

Danilo Gurjanov | 28. maj. 2020. | 10:44 | Društvo

Devetogodišnji Mateja napisao priču za novu epizodu „Bontonike“

Polovinom marta ova godine svetlost dana ugledala je nova kreacija Udruženja građana „Radionica snova“ - emisija kratke forme pod nazivom „Bontonika“. Ova zabavno-edukativna emisija koja polako, ali sigurno osvaja srca mališana, pa i odraslih, za sada broji sedamnaest epizoda na srpskom i još toliko na mađarskom jeziku, uz nekoliko bonus epizoda. „Bontonika“ se svake nedelje može pratiti na YouTube kanalu „Radionice snova“, kao i na društvenim mrežama.

Članice ovog veselog udruženja koje je do sada iznedrilo više uspešnih predstava za decu, Edit Zerebelji Tenji i Monika Monja Jovanov, kažu da im je uvek u fokusu interakcija, ali i saradnja sa najmlađima. Upravo to se desilo ove nedelje, jer je scenario za novu, 18. epizodu „Bontonike“, napisao devetogodišnji Mateja Svilengaćin iz Novog Bečeja.

Nova epizoda „Bontonike“ nosi naziv „Putovanje u doba korone“ i može se pogledati od večeras na zvaničnom YouTube kanalu „Radionice snova“. Šta o svom iskustvu pisanja priče za istu i snimanja u studiju „Radionice snova“, kaže mladi saradnik Bonike i Tonike, glavnih likova „Bontonike“, pogledajte u video prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije