TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

TO opštine Novi Bečej: Za sada nema otkazanih manifestacija

Sanja Milenković | 19. maj. 2020. | 11:08 | Turizam

TO opštine Novi Bečej: Za sada nema otkazanih manifestacija

Negativan uticaj pandemije koronavirusa, prema upozorenjima Svetskog saveta za putovanja i turizam, mogao bi dovesti u opasnost oko 50 miliona radnih mesta u ovom sektoru širom sveta. Prema prognozi stručnjaka, oporavak turističke industrije mogao bi potrajati i do 10 meseci, a kakva je trenutna situacija na tom polju u opštini Novi Bečej i koja su eventualna rešenja koja bi doprinela oporavku lokalnog turizma, otkrio je direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej, Saša Dujin.

Ni jedna od planiranih manifestacija za sada nije otkazana, potvrdio je Dujin, ali i dodao da se za njihovu realizaciju čekaju detaljna uputstva.

Za one koji se odluče da leto provedu unutar granica Srbije, opština Novi Bečej nudi idealnu ponudu za aktivan porodični odmor, pozvao je Dujin.

Za odsedanje u hotelu „Tiski cvet“ i Pansionu „Azucki“ moguće je koristiti i besplatne vaučere za odmor u Srbiji,  a od ove godine u ponudi je i 20 smeštajnih jedinica na Bisernom ostrvu, navodi Dujin.

Kvalitetu ponude umnogome doprinosi i turistički vodič sa nacionalnom licencom čime su, smatra Dujin, stvoreni svi uslovi da opština Novi Bečej otvorenih vrata dočeka turiste.

Više saznajte u TV prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije