TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Auto škole uz mere opreza nastavile rad

Sanja Milenković | 14. maj. 2020. | 12:44 | Društvo

Auto škole uz mere opreza nastavile rad

Nakon ukidanja vanrednog stanja, uz poštovanje propisanih mera, sa redovnim radom nastavile su i auto škole, što sa sobom nosi i brojne nedoumice kako za vlasnike škola, tako i za polaznike. Neka od najčešćih pitanja jesu kako će ubuduće biti organizovana teorijska polaganja, da li će nabavka dezinfekcionih sredstava i zaštitne opreme uticati na cenu obuke i da li će polaznici, kojima je umeđuvremenu isteklo obavezno lekarsko uverenje, imati pravo da polažu vozački ispit bez dodatnih troškova.

Nakon svakog predavanja sledi dezinfekcija prostorije što uključuje računare, stolove i stolice, a isto važi i za vozila nakon praktične obuke, objašnjava Ranko Radnović,  vlasnik Centra za obuku vozača „Radnović“.

Lekarska uverenja za sada se moraju obnavljati rekao je Radnović i apelovao na nadležne da, ukoliko je to moguće, izađu u susret kandidatima u vezi sa ovim pitanjem.

On je ovom prilikom izrazio zahvalnost i uputio pohvale Policijskoj upravi Zrenjanin koja je maksimalno izašla u susret što se tiče termina za teorijske i praktične ispite i time omogućila nesmetan rad škole.

Više saznajte u TV prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije