TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Postanite član Vajber zajednice „Omladina i sport–MOS“ i vežbajte kod kuće

Sanja Milenković | 8. april. 2020. | 10:25 | Sport

Postanite član Vajber zajednice „Omladina i sport–MOS“ i vežbajte kod kuće

Ministarstvo omladine i sporta Vlade Republike Srbije je, u saradnji sa istaknutim sportskim stručnjacima i nadležnim sportskim savezima, uz podršku Radio-televizije Srbije, u okviru Vajber zajednica „Omladina i sport – MOS“ predstavilo serijal vežbi koje su namenjene svim starosnim kategorijama, od najmlađih do najstarijih.

Vežbe, koje izvode profesionalni treneri i stručnjaci, imaju za cilj da unaprede psihofizički status pojedinca u uslovima kućne izolacije, a saveti i vežbe su odabrani tako da odgovaraju širokoj populaciji i prilagođeni su sposobnostima određenih starosnih grupa.

Uskoro će i mladi predavači svoje znanje i umeće predstaviti kroz onlajn predavanja i radionice, i time omogućiti svim zainteresovanimada unaprede svoje veštine uz jedinstvenu poruku: ”Budi i ti šampion – ostani kod kuće”!

Emisije posvećene vrhunskim sportistima i sportskim događajima koji su obeležili sportsku istoriju na našim prostorima, kao i sve pomenute aktivnosti, možete pratiti i na Jutjub kanalu Ministarstva omladine i sporta.

Ostale vesti iz ove kategorije