TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Novi traktor „Komunalca“ za ravnanje atarskih puteva

Sanja Milenković | 13. mart. 2020. | 12:42 | Društvo

Novi traktor „Komunalca“ za ravnanje atarskih puteva

U zgradi Javnog preduzeća „Komunalac“ u Novom Bečeju održan je koktel za poljoprivrednike sa ciljem unapređenja međusobne saradnje, ali i predstavljanja novog traktora firme „ArmaTrac“ modela 1254 Lux CRD4  i priključne mašine - tanjirače, donacije firme „Agrotech“, za potrebe efikasnijeg rada u oblasti poljoprivrede, potvrdio je direktor komunalnog preduzeća, Vladimir Radišić. Vrednost traktora iznosi 4.500.000 dinara bez PDV-a i namenjen je za radove na ravnanju atarskih puteva ali i za čišćenje snega u zimskom periodu, dodaje Radišić.

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, istakao je da su lokalna samouprava i Javno preduzeće „Komunalac“ otvoreni za saradnju i pozvao prisutne poljoprivrednike da svojim predlozima ubrzaju rešavanje kriznih tačaka kada je u pitanju održavanje atarskih puteva.

Početak radova na uređenju oko 800 kilometara atarskih puteva, koliko ih ima na teritoriji opštine Novi Bečej, planiran je već za ponedeljak, a trajaće naredna dva meseca, najavio je Maksimović.

Ono što je projektnom dokumentacijom predviđeno, a tiče se otresišta, jesu radovi na prilazu ulici Josifa Marinkovića sa dolme, kao i otresišta kod ulice Rajka Rakočevića i Vašarske u Novom Miloševu.

Više saznajte u TV prilogu!

 

Ostale vesti iz ove kategorije