TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Podrška sportskim klubovima iz samodoprinosa i budžeta opštine i u 2020.

Danilo Gurjanov | 4. mart. 2020. | 12:32 | Društvo

Podrška sportskim klubovima iz samodoprinosa i budžeta opštine i u 2020.

Na osnovu Odluke o dodeli sredstava za realizaciju godišnjih programa u oblasti sporta izabranim nosiocima na teritoriji MZ Novi Bečej za 2020. godinu, predsednik Saveta MZ Novi Bečej, Milenko Garčev, potpisao je ugovore o dodeli pomenutih sredstava zajedno sa predstavnicima sportskih udruženja i klubova. Sredstva za ukupno trinaest sportskih klubova na teritoriji MZ Novi Bečej obezbeđena su iz mesnog samodoprinosa, ističe Garčev i najavljuje da se još uvek ne zna kako će se klubovi finansirati sledeće godine, s obzirom da samodoprinosa neće biti.

Više o tome saznajte u video prilogu!

Sredstva iz mesnih samodoprinosa u naseljenim mestima opštine Novi Bečej obvezbeđena su za još osam sportskih klubova, dok je sredstva za realizaciju godišnjih programa u oblasti sporta obezbedila i opština Novi Bečej za ukupno 21 klub.

Odluke o dodeli sredstva sa spiskovima sportskih klubova i tačnim iznosima koji su odobreni ovom prilikom nalaze se na sajtu opštine Novi Bečej, kao i na oglasnim tablama mesnih zajendica u svim naseljenim mestima opštine.

Ostale vesti iz ove kategorije