TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Raspisan konkurs za finansiranje programa udruženja iz budžeta opštine

Sanja Milenković | 11. februar. 2020. | 13:06 | Društvo

Raspisan konkurs za finansiranje programa udruženja iz budžeta opštine

Predsednik opštine  Novi Bečej na predlog Komisije za sprovođenje postupka javnog konkursa za finansiranje programa udruženja iz budžeta opštine Novi Bečej raspisuje javni konkurs za finansiranje programa dobrovoljnih, nevladinih, neprofitnih i nepolitičkih udruženja iz budžeta opštine Novi Bečej, osnovanih radi ostvarivanja i unapređenja zajedničkog ili opšteg cilja i interesa koji će se realizovati najvećim delom na teritoriji opštine Novi Bečej.

Svaki učesnik može po konkursu podneti samo jednu prijavu, sa kojom može konkurisati sa najviše dva programa koji moraju biti realizovani do isteka budžetske godine.

Na osnovu ovog javnog konkursa raspodeliće se 800.000,00 dinara, opredeljenih Odlukom o budžetu opštine Novi Bečej za 2020. godinu, a o dodeli sredstava učesniku odlučuje Predsednik opštine na obrazloženi predlog Komisije.

Kompletna konkursna dokumentacija može se preuzeti lično u opštinskoj upravi Novi Bečej, u prijemnoj kancelariji broj16. ili na sajtu opštine www.novibecej.rs, a dodatne informacije mogu se dobiti i pozivom na broj telefona opštinske uprave 023/772-320, lokal 115.

Prijave se podnose od 10. do 25. februara  2020. godine.

Ostale vesti iz ove kategorije