TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

Dva „Zlatna kofera“ za turističku organizaciju na festivalu u Kruševcu

Danilo Gurjanov | 14. oktobar. 2019. | 12:58 | Turizam

Dva „Zlatna kofera“ za turističku organizaciju na festivalu u Kruševcu

Turistička organizacija opštine Novi Bečej već nekoliko godina sa uspehom učestvuje na međunarodnom festivalu turističkih publikacija koji se održava u Kruševcu. Ove godine, na 15. po redu manifestaciji „Kofer slova“, TO opštine Novi Bečej nagrađana je sa čak dve prve nagrade, tj. sa dva „Zlatna kofera“, u kategoriji audio-video publikacija i u kategoriji jednolisne turističke publikacije. Obe nagrađene publikacije deo su nove kampanje „Kad god došli, dobro došli!“ koju je TO predstavila na nedovno održanom Sajmu turizma u Novom Sadu.

Prema rečima direktora TO opštine Novi Bečej, Saše Dujina, nova kampanja, ali i sve ostalo što se radi na promociji lokalne turističke ponude i te kako pokazuje svoje rezultate: „Potpisali smo danas ugovor sa turističkim operaterima koji će nam do kraja godine slati turiste za hostel, što je više nego dobra vest za nas kao turističke radnike, jer ćemo na taj način u narednom periodu sigurno povećati boravišnu taksu za 30 posto, a na osnovu toga ćemo meriti i broj izdatih soba, odnosno noćenja, što je jedna od mera za dobar rad turističkih organizacija.“

Međunarodni festival publikacija „Kofer slova“ organizuje se u okviru programa obeležavanja 14. oktobra, Dana oslobođenja grada Kruševca.

Ostale vesti iz ove kategorije