TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

„Velikogospojinski dani“ očekuju do sada najveći broj posetilaca

Danilo Gurjanov | 20. avgust. 2019. | 13:07 | Turizam

„Velikogospojinski dani“ očekuju do sada najveći broj posetilaca

U Novom Bečeju se i ove godine od 22. do 27. avgusta održavaju „Velikogospojinski dani“, jedna od najvećih porodičnih manifestacija u okruženju. Blizina Tise, najlepši Tiski kej, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, tamburaške bande, Revija paradnih zaprega, najkvalitetnija kraft piva i bogat zabavno-muzički program samo su deo onog što su organizatori „Gospojine“ pripremili za svoje mnogobrojne posetioce.

Upravo o raznovrsnom programu koji čeka svakog ko ove nedelje odluči da poseti Novi Bečej i „Gospojinu“ pričalo se na konferenciji za medije koja je održana u dvorištu muzeja „Glavaševa kuća“ u Novom Bečeju.

„Velikogosopojinski dani“ u Novom Bečeju i ove godine zvanično će početi u četvrtak, 22. avgusta, od 20 časova otvaranjem takozvane Ulice zanatskog piva koja će sve do nedelje imati svoj zabavno-muzički program za sve ljubitelje raznovrsnih kraft piva u samom centru Novog Bečeja.

Kako organizatori „Gospojine“ najavljuju ovogodišnji koncertni program biće jači nego ikada. Otvoriće ga Zvonko Bogdan svojim nastupom u petak, 23. avgusta, s početkom u 22 časa. Dan kasnije posetioce „Velikogospojinskih dana“ očekuju pravo rok veče i tri sjajna benda. Od 20 časova najpre će nastupiti mađarska rok grupa Pokolgep, nakon čega će uslediti koncert Hladnog piva, a od 23 časa i koncert grupe Van Gogh. Nedelja, 25. avgust, rezervisana je za najluđu žurku koju će prirediti Svetlana Ceca Ražnatović čiji koncert je zakazan za 22 časa. Pre toga, posetioce „Gospojine“ „zagrejaće“ Dejan Petrović i njegov Big Bend čiji nastup se očekuje od 20 časova.

 „Velikogospojinski dani“ u Novom Bečeju zvanično će biti završeni 27. avgusta svečanom litijom koja će se kroz centar Novog Bečeja zaputiti prema manastiru na Tiskom keju čime će i zvanično započeti obeležavanje Velike Gospojine, koja se slavi 28. avgusta.

Više o programu „Gospojine“ pogledajte u tv prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije