TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Poljoprivreda

Program 7. „Poljo-festa“ predstavljen na konferenciji za medije

Sanja Milenković | 19. avgust. 2019. | 13:06 | Poljoprivreda

Program 7. „Poljo-festa“ predstavljen na konferenciji za medije

U Privrednoj komori Vojvodine održana je konferencija za medije povodom glavne podmanifestacija „Velikogospojinskih dana“, 7. po redu „Gospojinskog Poljo-festa“ koji će se u Novom Bečeju održati od 23. do 25. avgusta. Svečano otvaranje planirano je za petak, 23. avgusta, od 15 časova, najavio je Milan Stojšin, pomoćnik predsednika opštine i šef Stručnog tima “7. Poljo-festa” koji je svečano otvaranje najavio za petak, 23. avgusta, od 15 časova.

U subotu, 24. avgusta od 10 časova očekuje se najveći „Dan stočara“ do sada, gde će se, uz stručno predavanje Poljoprivredne stručne službe Zrenjanin i prezentaciju poljoprivredne mehanizacije u radu održati i izložba krupne i sitne stoke i sitnih životinja, a ceo program obogaćen je raznovrsnim rekreativnim aktivnostima zabavnog karaktera, objašnjava Stojšin.

Na 7. „Poljo-festu“ očekuje se oko 30 izlagača, rekao je Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej i predsednik Organizacionog odbora manifestacije i podsetio da Velikogospojinski dani spadaju u prve 3 u Vojvodini i prvih 5 manifestacija po veličini u Srbiji.

Medijima su se obratili i Jelena Drobnjak, sekretar Udruženja poljoprivrede Privredne komore Vojvodine, Vladislav Krsmanović, Pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, kao i  Milan Doroslovac, menadžer prodaje kompanije „Agrotech“, glavnog sponzora i ovogodišnjeg „Poljo-festa“.

Ostale vesti iz ove kategorije