TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Obnovljeni košarkaški teren poneo ime Zorana Ercega

Danilo Gurjanov | 8. jul. 2019. | 9:51 | Sport

Obnovljeni košarkaški teren poneo ime Zorana Ercega

U okviru nastavka akcije pod nazivom „Sto terena za jednu igru“ koju kompanija „Mozzart“ sprovodi već dve godine rekonstruisan je košarkaški teren u dvorištu OŠ „Miloje Čiplić“ u Novom Bečeju, koji sada nosi ime proslavljenog košarkaša i bivšeg reprezentativca, Zorana Ercega, koji je svoje prve košarkaške „korake“ napravio upravo na ovom terenu.

Rekonstrukcija terena uključila je zamenu dotrajale podloge novom, specijalnom podlogom, a postavljeni su i novi koševi sa profesionalnom konstrukcijom. Teren je zvanično otvorio upravo Zoran Erceg.

Košarkaški teren u Novom Bečeju sa imenom Zorana Ercega 76. je po redu igralište koje je obnovila kompanija „Mozzart“ u okviru akcije koju sprovodi, a koja se, prema rečima Borjana Popovića, direktor sektora za korporativne komunikacije, svrstala u red najvećih akcija za omasovljenje i podršku srpskog sporta.

U okviru programa svečanog otvaranja košarkaškog terena odigrana je i revijalna utakmica podmlatka novobečejskog Košarkaškog kluba „Jedinstvo“, a organizovano je i takmičenje u šutiranju trojki, za koje su obezbeđene vredne nagrade. Prisutnima se ovom prilikom obratio i Matija Kovač, poslanik u Skupštini AP Vojvodine.

Kompanija „Mozzart“ obnoviće u narednom periodu sportske terene i u Kragujevcu, Nišu, Beogradu, Novom Sadu i u drugim mestima širom Srbije.

Ostale vesti iz ove kategorije