TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Dijana Brusin među najboljim nastavnicima bivše Jugoslavije

Danilo Gurjanov | 26. jun. 2019. | 12:16 | Društvo

Dijana Brusin među najboljim nastavnicima bivše Jugoslavije

Na drugoj konferenciji „Svet obrazovanja briše granice“ koja je nedavno održana u Budvi u Crnoj Gori u organizaciji Asocijacije najboljih nastavnika bivše Jugoslavije učestvovalo je 250 prosvetnih radnika - nastavnika, učitelja, vaspitača, stručnih saradnika, iz šest zemlja regiona. Među njima našla se i vaspitačica Predškolske ustanove „Pave Sudarski“ koja godinama uspešno radi u vrtiću „Milenko Titin“ u Kumanu, Dijana Brusin. Njoj je ovom prilikom uručeno i priznanje „Najbolji nastavnik bivše Jugoslavije“, a imala je priliku da bude i jedan od govornika na samoj konferenciji koja je imala temu „Reformišimo obrazovanje“.

Na konferenciji „Svet obrazovanja briše granice“, pored Dijane Brusin, učestvovali su i nastavnici OŠ „Dr Đorđe Joanović“ iz Novog Miloševa - Vidica Štetin, Jelena Golušin, Vladimir Golušin i Branislav Cucić.

Kompletan razgovor sa Dijanom Brusin i Vidicom Štetin, nastavnicom biologije i hemije, možete pogledati premijerno večeras od 20 časova na kanalu naše televizije u okviru emisije „Iz mog ugla“.

Ostale vesti iz ove kategorije