TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

„Vikend sporta“ okupio 1300 mladih sportista u Novom Bečeju

Redakcija TV Novi Bečej | 17. jun. 2019. | 10:00 | Sport

„Vikend sporta“ okupio 1300 mladih sportista u Novom Bečeju

Manifestacija „Vikend sporta 2019“ i ove godine je, po 7. put, okupila oko 1300 mladih sportista u centru Novog Bečeja. Nakon svečanog izvođenja himne prisutnima su se na Amfiteatru kraj Tise obratili predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović i generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine, Mladen Stojšin.

Nakon kratkog zabavnog programa u okviru kog su se predstavili članovi Kulturno – umetničkog društva „Bećarac“, takmičari su se uputili ka svojim terenima na kojima su odmerili snage u 11 različitih disciplina.

Takmičenja u košarci, u muškoj i ženkoj kategoriji, kao i takmičenje u rukometu za muškarce održano je u hali Sportsko rekreativnog centra „Jedinstvo“, na Gradskom stadionu kraj Tise takmičili su se mladi fudbaleri, dok su se u Domu kulture i nedavno rekonstruisanoj kuglani održala takmičenju u kuglanju i šahu. Centar grada pretvoren je u odbojkaške i teniske terene dok su Gradski park ispunili takmičari u tekvondou, karateu, kung fu vušuu, boksu kao i najslađi polaznici Školice sporta.

Ostale vesti iz ove kategorije