TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

Hladno pivo na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju

Redakcija TV Novi Bečej | 17. april. 2019. | 11:13 | Turizam

Hladno pivo na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju

Velikogospojinski dani u Novom Bečeju održaće se ove godine od 22. do 27. avgusta. Prema rečima organizatora mizički program će biti jedan od najjačih do sada, a očekuje se i mnogo veća poseta. Pripreme za manifestaciju su uveliko u toku, a mesto dešavanja, kao i svih proteklih godina, jeste najlepši kej na Tisi.

Na ovogodišnjoj Gospojini očekuje se prava rok žurka, jer je svoj dolazak prvi potvrdio popularni rok bend iz Hrvatske, Hladno pivo, čiji je nastup zakazan za 24. avgust.

Ovo će biti drugi put da Hladno pivo svira na Gospojini u Novom Bečeju, a pevač benda, Mile Kekin, kaže da su Velikogospojinski dani prvog puta bili veliko iznenađenje za članove benda i da jedva čekaju da ponovo dođu i da nastupe pred veselim svetom i da još jednom dožive fantastičnu energiju pokraj Tise.

Bend Hladno pivo je krajem 2018. godine proslavio 30 godina rada. Tim povodom izdato je i dvostruko DVD i Blu-ray izdanje na kome se nalaze 32 hita. Kekin kaže da će publika u Novom Bečeju imati priliku da čuje sve ove numere.

Pored muzičkog dela, Velikogospojinski dani će i ove godine imati pregršt podmanifestacija među kojima je, najpre, Poljo-fest kao posebna manifestacija posvećena poljoprivrednicima. Takmičenje u kuvanju riblje čorbe će se održati standardno u petak, 23. avgusta, kada će svečano biti otvoren i Etno-bazar. Za decu će i ovog puta biti mnogo zanimacija u okviru Dečje ulice i čuvene „Avlije zabavlije“, dok će pivopije imati na raspolaganju četiri dana da probaju različite vrste piva u poznatoj „Ulici zanatskog piva“ koja se otvara 22. avgusta u večernjim satima.

Ostale vesti iz ove kategorije