TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Batez u Novom Bečeju otvorio najsavremeniju kuglanu

Redakcija TV Novi Bečej | 4. mart. 2019. | 12:46 | Sport

Batez u Novom Bečeju otvorio najsavremeniju kuglanu

Nakon što je nekoliko godina bio bez kuglane, Novi Bečej od danas može da se pohvali jednom od najsavremenijih kuglana u čitavom okruženju. Naime, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez danas je zvanično otvorio kuglanu u Novom Bečeju koju će pored Kuglaškog kluba „Jedinstvo“ uskoro moći da koriste i ostali građani opštine Novi Bečej.

Pokrajinski sekretar Vladimir Batez izrazio je zadovoljstvo što je povod za okupljanje veoma lep, a to je otvaranje novog sportskog borilišta najsavremenije tehnologije. On je neposredno pred otvaranje kuglane uručio i sportsku opremu za mlađe kategorije fudbalskog, odnosno rukometnog kluba u Novom Bečeju, dok je kasnije opremu poklonio i Fudbalskom klubu  „2. oktobar“ u Kumanu.

U projekat rekonstrukcije i nabavku opreme za novu kuglanu uloženo je oko 15 miliona dinara, od čega je 9 miliona dinara vrednost nove opreme. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu pomogao je izgradnju nove kuglane se 4 miliona dinara dok je ostatak obezbedila lokalna samouprava.

U saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu trenutno je u toku i projekat izgradnje rukometnog terena u sklopu OŠ „Josif Marinković“ u Novom Bečeju koji će osim za potrebe učenika ove škole biti korišćen i za takmičenja u okviru Sportske olimpijade radnika Vojvodine koju ove godine opština Novi Bečej organizuje zajedno sa opštinom Bečej.

Ostale vesti iz ove kategorije