TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Miljan Stanić novi trener RK „Jedinstvo“

Redakcija TV Novi Bečej | 1. mart. 2019. | 12:49 | Sport

Miljan Stanić novi trener RK „Jedinstvo“

Nakon loših rezultata u prvom delu sezone rukometnog prvenstva i iznenadne ostavke predsednika kluba, Dragana Vijatova, u Rukometnom klubu „Jedinstvo“ je januara došlo do promene rukovodstva, a na čelo je postavljen Matija Kovač, kako smo ranije izveštavali. Saradnja sa trenerskim stručnjakom Jovom Pavlovim se, takođe, nije pokazala onako kako je očekivano, pa je pred početak drugog dela sezone sporazumno odlučeno da Pavlov nastavi treniranje mlađih kategorija, dok je za novog trenera seniorske ekipe postavljen Miljan Stanić, mladi trener iz Kikinde koji je široj javnosti poznat kao bivši trener ekipe „Kikinda Grindex“ koju je prošle godine uveo u Super A ligu Srbije.

Na prvom gostovanju u drugom delu sezone u Loznici, „Jedinstvo“ je pobedom osvojilo dva vredna boda. Da li je to znak da su igrači dobro prihvatili svog novog trenera koji je 2014. godine nakon odigrane polusezone svoju igračku karijeru završio baš u novobečejskom „Jedinstvu“, prema mišljenju Stanića, rano je da se kaže. Ipak, on je izrazio uverenje da je zadatak da „Jedinstvo“ opstane u Super B ligi moguć uz malo kvalitetniji rad i angažovanje svih igrača.

„Jedinstvo“ u subotu, 2. marta, u 20 časova na domaćem terenu igra utakmicu 13. kola prvenstva protiv ekipe „Lavova“ iz Bačke Palanke, a prihod od prodatih ulaznica simbolične cene od 100 dinara namenjen je u humanitarne svrhe, za lečenje Slađane Stojkov iz Novog Miloševa.

Ostale vesti iz ove kategorije