TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

NAJAVA: „Beli očnjak“, „Džoni Ingliš“ i „Opatica iz pakla“ u Domu kulture

Redakcija TV Novi Bečej | 18. septembar. 2018. | 15:23 | Društvo

NAJAVA: „Beli očnjak“, „Džoni Ingliš“ i „Opatica iz pakla“ u Domu kulture

U subotu, 22. septembra, ljubitelji filmske umetnosti imaće priliku da u okviru putujućeg bioskopa u Domu kulture opštine Novi Bečej pogledaju čak tri filma iz najnovije visoke produkcije. Od 17 časova na repertoaru će se najpre naći najnovije ostvarenje po čuvenoj priči Džeka Londona, crtani film „Beli očnjak“. Kao što je dobro poznato ova klasična priča ispričana je iz perspektive ponosnog i hrabrog vuka-psa, Belog očnjaka, koji nas vodi u avanturu života.

Od 17 časova možete pogledati treći nastavak filma „Džoni Ingliš - ponovo u akciji“, čuvenu britansku akcionu komediju reditelja Dejvida Kera. U nastavku popularne sage, Džoni Ingliš, kojeg tumači nazamenljivi Rouan Etkinson, vraća se kako bi još jednom spasao svet.

Ljubitelji horor filmova imaju razloga da se raduju, jer će u subotu od 21 časa imati priliku da pogledaju film reditelja Korina Hardija „Opatica iz pakla“ koji nas uvodi u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Dovoljno je reći da je radnja ovog nastavka smeštena je u razdoblje pre filmskih hitova „Anabel“ i „Anabel 2: Stvaranje zla“.

Ulaznice za navedene projekcije mogu se nabaviti svakog radnog dana u Domu kulture opštine Novi Bečej u periodu od 8 do 15 časova po ceni od po 250 dinara.

Ostale vesti iz ove kategorije