TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Nakon dva produžetka "Mladost Veternik" ipak bolji

Redakcija TV Novi Bečej | 9. april. 2018. | 15:33 | Sport

Nakon dva produžetka "Mladost Veternik" ipak bolji

Uprkos uzbudljivoj završnici utakmice između novobečejskog „Jedinstva“ i Košarkaškog kluba „Mladost Veternik“ iz Veternika koja je odigrana protekle subote u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, domaća ekipa nije uspela da se izbori za pobedu u okviru 24. kola Prve muške regionalne lige grupe Sever. Gosti su slavili rezultatom 94:100, a publika u Novom Bečeju gledala je ovom prilikom čak dva produžetka.

Iako je borba tokom prve tri četvrtine bila prilično izjednačena košarkaši „Jedinstva“ sve vreme su održavali minimalnu prednost, koju su igrači ekipe iz Veternika uspeli da nadoknade u četvrtoj četvrtini, izjednače rezultat i obezbede prvi produžetak, pa je nadmetanje nastavljeno. Zahvaljujući spektakularnoj trojci domaćeg igrača obezbeđen je još jedan produžetak, a obe ekipe u prvom produžetku postigle su po 13 poena. Protivnik je ipak uspeo da prelomi tok utakmice i sa šest poena razlike slavi u Novom Bečeju.

Nakon 24 odigranih kola „Mladost Veternik“ zauzima 2. mesto na tabeli prvenstva sa 44 osvojenih bodova, dok se „Jedinstvo“ trenutno nalazi na 12. poziciji, sa 32 osvojena boda, ispod kog se nalaze još ekipe iz Apatina i Kovina. U preostalom delu takmičenja pred igračima „Jedinstva“ su još dva kola, a za dve nedelje na domaćem terenu sastaće se ekipom „Sveti Đorđe“ iz Žitišta.

Ostale vesti iz ove kategorije
Yunet Hosting
europetrol
matijevic
bomax
laguna
magnotron
univerexport
rest_index
terakeramika