TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Poraz "Jedinstva" protiv prvoplasiranog "Vrbasa"

Redakcija TV Novi Bečej | 18. mart. 2018. | 15:02 | Sport

Poraz "Jedinstva" protiv prvoplasiranog "Vrbasa"

Teška utakmica koja je u 21. kolu Prve muške regionalne lige grupe Sever proteklog vikenda sačekala novobečejsko „Jedinstvo“ protiv trenutno prvoplasirane ekipe na prvenstvu, ekipe „Vrbasa“, završena je u korist gostiju, rezultatom 91:73. Utakmica je održana u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, a ekipa „Vrbasa“ je od samog starta bila dominantna, ne dozvolivši novobečejskim košarkašima nijednu šansu da se rezultatski približe svojim protivnicima.

„Kao što smo rekli i u najavi, zaista odlična ekipa iz Vrbasa, na svim pozicijama su bukvalno popunjeni i dominantni. Momci stvarno znaju da igraju košarku, nije ni čudo što imaju samo dva poraza. Mi smo u najavi rekli da nas očekuje teška utakmica, odigrali smo sa velikom energijom, protivnička ekipa je stvarno ubacila veliki broj šuteva, doduše otvorenih šuteva, odnosno napravljenih šuteva. Nismo uspeli da pariramo, u četrvtoj četvrtini smo uspeli da smanjimo ozbiljniju razliku koju su napravili u trećoj četvrtini i da dovedemo poraz bar na neku normalnu razliku. Nama je ovo bila bitna utakmica jer nas očekuje još jedna utakmica kod kuće, sledeće nedelje. Mislim da ako zadržimo ovakav pristup na terenu da nećemo biti u problemu u nastavku sezone“, izjavio je nakon utakmice Srđan Vokić, sportski direktor KK „Jedinstvo“.

Utakmica narednog kola održaće se u subotu, 24. marta, u Novom Bečeju, a u goste stiže ekipa „Omladinca“ iz Novih Banovaca.

Ostale vesti iz ove kategorije