TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Još jedna pobeda rukometaša u nastavku prvenstva

Redakcija TV Novi Bečej | 12. mart. 2018. | 11:33 | Sport

Još jedna pobeda rukometaša u nastavku prvenstva

Nakon 12 odigranih utakmica, Rukometni klub „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja u Super B ligi Sever-Centar ima 6 pobeda i 6 poraza, a sa 12 osvojenih poena trenutno zauzima 5. mesto na tabeli prvenstva. U utakmici 14. kola koja je odigrana proteklog vikenda na domaćem terenu u Novom Bečeju, rukometaši „Jedinstva“ bili su bolji od ekipe „Crvenke“, a slavili su rezultatom 30:24.

Prema rečima trenera domaćih igrača, Mihajla Petkovića, sam rezultat bi mogao da ukazuje na to da utakmica nije bila previše teška, ali to nikako nije slučaj: „Igrali smo u naletima, što bi se reklo, dođemo na 4, 5 poena razlike, pa nas protivnici stignu, ali smo na kraju uspeli da pobedimo, što je za nas najvažnije. Mislim da smo se borili, pravili smo puno grešaka, ali početak je prvenstva, pa mislim da je i to nekako normalno sad u ovom delu. No, zahvalio bih se mojim momcima na borbenosti, na želji, na volji i, naravno, publici koja uvek dođe da nas prati i da nas gleda.“

Rukometaši „Jedinstva“ na teren će tek za dve nedelje, obzirom na činjenicu da se sledeće nedelje liga ne igra jer je EHF nedelja. U narednom kolu „Jedinstvo“ će odmeriti snage sa jakom ekipom „Kikinda Grindex“ iz Kikinde.

„To je, sama po sebi, teška utakmica, rivalstvo. Oni idu na prvo mesto, pa će biti teško, ali mi idemo bez nekog opterećenja, da se nadigravamo, da ih pobedimo, ako možemo. To smo već prošle godine jedanput uradili, mislim da možemo to da ponovimo, ali respektujemo jednu od najboljih ekipa u ligi. Ako dobijemo utakmicu, to će stvarno biti dobro“, rekao je Petković.

Ostale vesti iz ove kategorije
Yunet Hosting
europetrol
matijevic
bomax
laguna
magnotron
univerexport
rest_index
terakeramika