TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

U Novom Miloševu u toku rekonstrukcija pešačke zone

Redakcija TV Novi Bečej | 25. decembar. 2017. | 15:08 | Društvo

U Novom Miloševu u toku rekonstrukcija pešačke zone

Radovi u okviru prve faze rekonstrukcije parka u centru Novog Miloševa i okolnog prostora započeli su nedavno, a konkretno se radi o uređenju pešačke zone od pošte ka parku, odnosno šetališta ispred Osnovne škole „Dr Đorđe Joanović“, o čemu predsednik Mesne zajednice Novo Miloševo, Ranko Radnović, kaže: „To je u stvari deo postojećeg projekta za kompletnu rekonstrukciju parka. Prvi deo radova je u toku, a njihova vrednost iznosi 5 miliona dinara sa pdv-om. Izvođač radova je „Eko gradnja“, a moram da naglasim da radove finansira Mesna zajednica Novo Miloševo, dakle, iz mesnog samodoprinosa. Ovim projektom, odnosno ovim radovima ispred škole trudimo se da uredimo sam centar Novog Miloševa kako bi to bilo uređenije i lepše mesto.“

Radnović je dodao da je Novo Miloševo u poslednje vreme, uz radove na izgradnji industrijske zone, pravo gradilište, a da je cilj pružiti bolje uslove svima koji su iz ovog mesta otišli u inostranstvo kako bi se vratili.

Kada su u pitanju dalji planovi, Radnović se nada da će možda već u toku naredne godine projekat rekonstrukcije parka biti nastavljen, što zavisi od sredstava koja su potrebna za izvršenje radova, a najavljuje da će Mesna zajednica Novo Miloševo aplicirati na različitim konkursima kako bi ta sredstva obezbedila. Prema projektu rekonstrukcije parka, prema njegovim rečima, predviđeno je postavljanje behatona u samom parku i izgradnja fontane, odnosno uređenje platoa od „Lovca“ ka Omladinskom domu.

Ostale vesti iz ove kategorije
Yunet Hosting
europetrol
matijevic
bomax
laguna
magnotron
univerexport
rest_index
terakeramika