TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Servisne informacije

ISKLJUČENJE STRUJE I NESTANAK VODE: Novi Bečej 26.12.2017.

Redakcija TV Novi Bečej | 24. decembar. 2017. | 15:11 | Servisne informacije

ISKLJUČENJE STRUJE I NESTANAK VODE: Novi Bečej 26.12.2017.

U utorak, 26. decembra, zbog planiranih radova na električnoj mreži, deo naseljenog mesta Novi Bečej, odnosno delovi sledećih ulica: Maršala Tita, od Narodnog Fronta do Bašaidskog puta; Petra Drapšina, od JNA do Petefi Šandora; Jaše Tomića i Brigadira Ristića, od JNA do Narodnog Fronta; Zmaj Jovina, od Narodnog Fronta do Vlade Kolara; Čika Ljubina, od Petefi Šandora do Železničke; Narodnog Fronta i Petefi Šandora, od Maršala Tita do Njegoševe i Vlade Kolara, od Brigadira Ristića do Njegoševe, kao i cele ulice: Aleksandra Berića, Balkanska i Tapai Šandora, ostaće bez struje od 11 časova i 30 minuta do 13 časova i 30 minuta, saopštila je Elektrodistribucija Zrenjanin.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi. Sve dodatne informacije o planiranim isključenjima struje možete pratiti preko sajta www.elektrovojvodina.rs .

U utorak, 26. decembra, zbog radova na izvorištu naseljenog mesta  Novi Bečej neće biti ni vode u periodu od 9 do 12 časova, saopštilo je Javno preduzeće „Komunalac“ Novi Bečej.

Ostale vesti iz ove kategorije